Vanwaar de hoge kortingen op beurzen waterbehandeling?

Waarom kan je op beurzen opeens een waterverzachter  verkopen aan -300 euro en anders niet? Een verkoper begint aan 1600 euro maar op die dag van de beurs krijg je kortingen van 300 euro, en een gratis vuilfilter (die eigenlijk bijna niets kost en vaak niet nodig is), en een jaar gratis zout en een gratis plaatsing. Je denkt: “dit is hier de deal van mijn leven, als ik nu niet teken ben ik een dommerik”. Grote kortingen, jaren gratis zout,… dienen alleen maar om je te doen tekenen.

Het is bijzonder duur voor een bedrijf om op een beurs te staan. Deze kost moet verhaald worden op de verkoop. Bijvoorbeeld Accenta beurs voor 9 dagen een kleine stand 1980 euro, voor de BIS beurs mag je vlug het dubbele rekenen. Dan heb je wel nog niet de standenbouwer betaald en de verkopers op je stand. Vergis je niet, deze kost betaal jij als consument!

Men zou dan wel kunnen zeggen: “een winkel, een showroom, een winkelbediende kost toch ook geld?”  Juist, maar de meeste verdelers die op waterbehandeling beurzen staan hebben dan ook geen winkel.

Beursprijs = aankoopprijs toestel + kosten beurs + te hoge winstmarge + grote korting

Hoe werken we bij delta waterontkalkers?

Geen winkel en geen beurzen . Alleen maar een website die boordevol informatie staat en een installatiedienst die zich alleen maar bezig houdt met het plaatsen en onderhouden van het Delta toestel.

Onze prijzen = aankoopprijs toestel + kleine winstmarge = duidelijke, lage  prijs.

Vragen of meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.