Wat is de beste waterverzachter? (deel 2)

Dit is het tweede deel in onze reeks welke waterverzachter kopen?

Wat is de beste waterverzachter op de markt? Zoek op deze vraag geen antwoord want er is geen. Het beste wat je kan doen, is het toestel vinden dat jouw probleem het beste zal oplossen.

Test Aankoop

Er is een 15tal jaar geleden een artikel verschenen in Test Aankoop waarin de waterontharders op de Belgische markt met elkaar vergeleken werden. De winnaar was een toestel dat op dat moment niet in België te verkrijgen was. Belangrijker is dat het onderzoek van Test Aankoop uitgevoerd werd voor het verschijnen van de hydraulische, volumetrische toestellen op de Belgische markt! Er is sinds dat onderzoek een revolutie gebeurd in de wereld van waterontkalking: een volledig nieuwe generatie waterverzachters.

Een ander artikel van Test Aankoop uit 2011 ging over het nut van een waterverzachter. Ze concludeerden ze enkel nuttig zijn als je een hoge waterhardheid hebt. Onze positie is pragmatischer. Heb je last van kalkaanslag dan zal een waterverzachter dit probleem voor je oplossen. Hier kan je ook nog eens de voordelen van een waterontkalking nalezen.

Wat is dan de beste waterverzachter voor jou?

Dat is de reden waarom we deze lange reeks artikelen gemaakt hebben. We geven je de uitleg zodat je zelf de verschillen tussen de merken waterverzachters kan begrijpen.  Dit omvat de werking van het toestel, prijzen, onderhoud en garantie en plaats van installatie.

Lees deel 3 in deze reeks: waar je waterontharder installeren?

Vragen of meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.